Zwangerschapskleding in hoog segment, Tissu Blanc

Zwangerschapskleding in hoog segment, Tissu Blanc

zwangerschapskleding-jurk-Audrey

Zwangerschapskleding en dan ook nog hoog segment? Waarom een nieuw zwangerschapsmodemerk van Nederlandse bodem? Vragen mensen mij wel eens als ik vertel wat voor een nieuwe uitdaging ik aangegaan ben.

Heel simpel! Ik werkte zelf in de mode, een representatieve en conceptuele functie wat wereldwijd werd uitgerold. Dit betekende dat ik dagelijks bezig was met trends, mode, vormgeving en ga zo maar door. In een dergelijke wereld en rol, vind ik het belangrijk er representatief uit te zien en tegelijk wel mijn eigen identiteit te behouden. Naar mijn eigen mening lukte dat best aardig.

En toen raakte ik zwanger… Supergaaf en heel spannend allemaal, en dan komt er een moment dat je je kleding niet meer past.

Nieuwe zwangerschapskleding, shoppen dus! 

Shoppen dus! Nou, ik kwam van de koude kermis thuis na een dag met vriendlief heel de stad doorgelopen te hebben. Uiteindelijk heb ik mijn ‘heil’ gevonden bij de merken die ik altijd al droeg; maar dan 1 tot 2 maten groter. Je komt er ver mee, maar echt super zit het niet als je naar pasvorm kijkt, en dat is logisch; het is niet ontworpen voor een zwangere vrouw. Ook de stoffen zijn niet geselecteerd op de gewenste eigenschappen; denk aan ademend, vocht absorberend en het oneindige stretch gehalte bij de aansluitende modellen. Deze eigenschappen zijn zeer gewenst wanneer je zwanger bent.

Toen de mogelijkheid daar was om zelf een merk op te starten, wist ik het snel: vrouwelijke zwangerschapskleding wat van super kwaliteit moet zijn. Prachtige artikelen die ook hoogwaardig in kwaliteit en uitstraling blijven ondanks vele wasbeurten en intensief draaggedrag. Oneindig stretch -en aanpassingsvermogen van de materialen tijdens de voortdurende verandering van je lichaam tijdens je zwangerschap en na de bevalling. Dat is waar zwangerschapskleding naar mijn mening aan moet voldoen. De zwangere vrouw letterlijk ‘omarmen’. Vandaar nu Tissu Blanc!

Liefs Kim, Tissu Blanc

Geen reactie's

Geef een reactie