Tissu Blanc zegt hallo!

Tissu Blanc op het WeArePregnant event

Tissu Blanc_WeArePregnant

Wauw! We konden afgelopen maand op het laatste moment nog deelnemen aan het te gekke WeArePregnant event in de Werkspoorkathedraal te Utrecht! Wat ontzettend gaaf dat we Tissu Blanc aan de wereld konden laten zien! Heerlijke omgeving qua sfeer en wat een leuke wereld qua business om ons in te begeven. Sympathieke mensen met een passie voor het ontwerpen en produceren van mooie spullen. Voor alle nieuwe papa’s en mama’s en hun baby’s.

Tissu Blanc in de media

Als nieuw zwangerschapsmerk van Nederlandse bodem vond ik het enorm spannend om daar onze eerste collectie te presenteren. Ik voelde me tijdens de opbouw toch ietwat geïntimideerd door de andere merken om ons heen. Niets bleek minder waar: veel specialisten in deze wereld waren erg geïnteresseerd en we kregen ook veel positieve reacties op de vrouwelijke kledingstijl en rijke keuze qua stoffen die Tissu Blanc onderscheidt van andere zwangerschapsmodemerken. Inmiddels, zo’n 4 weken na de beurs kunnen we al vertellen dat Tissu Blanc staat te pronken in het branchemagazine Babywereld. Online is er een prachtig artikel geschreven op baby-label.com!

Tissu Blanc in de winkel

Alsof dat al niet enorm gaaf is, hangt de collectie van Tissu Blanc al in de eerste winkel! Op deze manier biedt Tissu Blanc de mogelijkheid aan de zwangere vrouw die kwalitatief hoogwaardig en unieke items zoekt, eerst de artikelen te kunnen voelen en passen alvorens een bestelling te doen. Zwanger en Co heeft de primeur en verkoopt als eerste winkel de collectie van TISSU BLANC! Zwanger en Co is een heerlijke winkel als je wat leuks zoekt voor jezelf als je zwanger bent, een baby hebt of als giftshop, gelegen aan de prachtige Frederikstraat in Den Haag.

 

Liefs Kim, TISSU BLANC

Geen reactie's

Geef een reactie