Over Tissu Blanc

Tissu Blanc_Kim

TISSU BLANC zwangerschapsmode. Een nieuw leven, een nieuw begin.. De periode van zwanger zijn en een gezin starten. Als een nieuwe bladzijde in een boek, een onbeschilderd blank doek..

Het ontstaan van TISSU BLANC begon met een persoonlijke wens van Kim, de initiatiefneemster van TISSU BLANC; Een kindje krijgen. Al snel bleek Kim zwanger te zijn! Heel gelukkig met dit nieuws en surfend over het web zoekend naar informatie over deze nieuwe wereld mbt zwanger zijn, baby’s en kinderkamertjes, besefte Kim dat ze zelf ook zal gaan groeien..

Zwangerschapsmode

Is er leuke zwangerschapsmode te koop in haar persoonlijke stijl? Haar voorliefde voor rijke stoffen, sterke basisstukken en comfortabele fit waren niet terug te vinden in het huidige aanbod op de Nederlandse markt.

De onvermijdelijke vraag kwam uiteraard in haar op; Waarom is er geen label voor zwangere vrouwen, die zowel modieus, professioneel als vrouwelijk en bovenal comfortabel als eigenschappen dragen?

Met haar achtergrond in de mode ontwikkelde haar visie zich in haar missie; de vrouwen die deze bijzondere periode mogen beleven, een collectie aan te bieden die al deze elementen in zich heeft, zodat zij zich omarmt voelen.

Bekijk hier de collectie!

TISSU BLANC