Bezorgen en afhalen

Levertermijn

Besteld op werkdagen: eerstvolgende werkdag verzonden.
Besteld op zaterdag of zondag: maandag verzonden

Alle bestellingen worden door PostNL bezorgd. TISSU BLANC kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen die worden veroorzaakt door PostNL.

Bovenstaande bezorgtermijnen gelden voor Nederland.

Thuisbezorgen

Je kunt je pakket op een gewenste bezorgdatum en eventueel tijdvak thuis laten afleveren. Je ontvangt na het afronden van je bestelling een track & trace link, waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Er dient altijd getekend te worden voor het in ontvangst nemen van je pakket. Wanneer je niet thuis bent, zal het pakket worden afgeleverd bij je buren. Tenzij je tijdens het bestellen kiest voor de optie om je pakket niet bij de buren af te laten leveren.

Je kunt voor de volgende aflever opties kiezen:

  • Gewenste bezorgdatum(gratis): je kiest je gewenste afleverdatum tot een week vooruit.
  • Avondlevering (+ €2,-): je pakket wordt op de gewenste avond bezorgd tussen 18.00 en 21.30 uur.

 

Afhalen bij een PostNL servicepunt

Kies voor gemak en laat jouw pakket bezorgen bij een servicepunt van PostNL bij jou in de buurt. Je kunt het pakket de volgende dag ophalen bij één van de 2.000 afhaallocaties op een tijdstip die jou het beste uitkomt.

Je ontvangt een Track & Trace link van PostNL waarmee je je pakket kunt volgen. Het pakket wordt 14 dagen vastgehouden op de afhaallocatie. Zorg ervoor dat je je kunt legitimeren als je het pakket afhaalt.
Dit is niet mogelijk voor pakketten die door de brievenbus passen.

Verzendkosten:

Je bestelling wordt door PosNL bezorgd.

De verzendkosten bedragen € 6,95 per bestelling.